Region

Subota, 29.02.2020.

10:57

Viz er obustavio letove na liniji Podgorica-Milano

Mađarska niskotarifna avio-kompanija Wiz er obustavila je letove na liniji Podgorica - Milano do 2. aprila.

Izvor: Tanjug

Viz er obustavio letove na liniji Podgorica-Milano
Foto: Epa/TOMS KALNINS

Odluka je doneta zbog mera koje je donelo Ministarstvo zdravlja Crne Gore, a u cilju sprečavanja širenja koronavirusa u toj zemlji.

"Putnici koji su rezervisali svoje letove u navedenom periodu, biće automatski obavešteni i u najbržem roku će im biti omogućena alternativna ruta", saopštila je kompanija, prenosi portal RTCG.

Putnici koji su svoje avio-karte rezervisali direktno na sajtu wizzair.com ili preko aplikacije avio-kompanije dobiće obaveštenje putem imejla, u kom će biti ponuđena besplatna rezervacija, vraćanje celokupnog novčanog iznosa ili kredit kod ove avio-kompanije za buduće letove u iznosu od 120 odsto od vrednosti kupljene karte.

Ranije su obustavljeni letovi iz Crne Gore ka Milanu i Bolonji, a Ministarstvo zdravlja je, zbog trenutne epidemiološke situacije na severu Italije, na predlog Instituta za javno zdravlje (IJZ), donelo naredbu o privremenoj zabrani putovanja ka i iz Crne Gore.

Generalni direktor Direktorata za javno zdravlje u ministarstvu Miro Knežević kazao je da je naredba doneta zbog sprečavanja unošenja zaraznih bolesti u Crnu Goru, suzbijanja i prenošenja u druge države.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nećemo da napustimo Rusiju"

Kineska kompanija "Hikvižn" ("Hikvision"), koja je jedan od glavnih dobavljača opreme za video nadzor, nije napustila rusko tržište, rekao je danas izvor blizak kompaniji.

16:12

28.5.2024.

12 h

Podeli: