Kad imate banku u svom džepu: Nikad brže do keša

Kome ne bi dobro došao dodatni novac?

Promo

Izvor: B92

Utorak, 19.10.2021.

10:00

Kad imate banku u svom džepu: Nikad brže do keša
Foto: Promo

Malo je takvih (ako ih uopšte ima), ali pronalazak pravog kredita nije tako jednostavan. Ili ipak jeste? Rešenje može biti jednostavnije nego što vam se čini, a u nastavku otkrivamo i kako.

Naime, u moru ponuda na srpskom tržištu - jedna se izdvojila. I namenjena je svima – mlađima koji treba da plate školarinu ili kupe kompjuter, onim zrelijima kojima "visi nad glavom" renoviranje stana ili potraga za odgovarajućim automobilom, ali i starijima koji bi, možda, baš ovih dana da ispune sebi neku od želja iz mladosti.

Koji god da je razlog, težnje su iste: svi želimo lako apliciranje, jednostavan i transparentan proces, brzo odobrenje i da nam je banka dostupna onda kad nam je potrebna.

Takođe, svima su nam jasne prednosti digitalnog sveta. Tako, na primer, izveštaj Addiko banke pokazuje da je u prva tri kvartala ove godine, ta banka zabeležila skok broja digitalnih korisnika od čak 16 odsto. Ovaj podatak jasno ukazuje na činjenicu da sve više ljudi uviđa benefite digitalizacije i oslanja se na onlajn bankarske usluge, prvenstveno jer ih odlikuje laka, brza i bezbedna upotreba. U navedenom periodu je za 19 odsto porastao i broj korisnika koji su prvi put imali priliku da se uvere u efikasnost mBanking aplikacije.

Uz to, bankari očekuju da će se ova tendencija nastaviti, jer se sada mnogi poslovi mogu završiti "iz fotelje", za svega nekoliko minuta, bilo da se radi o otvaranju računa, plaćanju mesečnih iznosa za različite usluge, menjanju valuta ili pomenutom podizanju kredita. Tome u prilog ide i jedan, fascinantan, podatak Addiko banke koji pokazuje da njihovi klijenti u sve većoj meri prihvataju nove tehnologije. Naime, u prethodnom periodu je više od 94 odsto transakcija fizičkih lica bilo obavljeno digitalnim putem, dok je za pravna lica taj procenat još veći. Na ovaj procenat je, bez sumnje, uticala i epidemija koronavirusa. U vreme kada se svima preporučuje držanje fizičke distance, zašto bismo bez potrebe odlazili u banku, ako nam je dostupan brz i efikasan pristup svim uslugama preko mobilne aplikacije?

Upravo zbog svega navedenog, Addiko banka, kao jedan od lidera digitalizacije bankarskih procesa, kreirala je jedinstvenu ponudu kroz koju svako putem jednostavnog kalkulatora na Web stranici, odmah može dobiti pregled mesečne otplate u odnosu na iznos keša i broj rata koju želi. Takođe, odgovor na kreditni zahtev će stići u najkraćem roku potpuno besplatno.

Ono što je važno posebno naglasiti jeste da, za razliku od nekih konkurenata, klijenti Addiko banke mogu da apliciraju za keš kredit i tokom vikenda i dobijaju odgovor za svega nekoliko minuta.

Za slučaj da imate dodatna pitanja, kontakt služba banke je brza i efikasna, pa odgovore, savete i detaljna objašnjenja o svemu što vas zanima dobijate brže nego kod drugih.

Upravo zbog svih objektivnih prednosti, ne čudi činjenica da su mobilna aplikacija i usluga kontakt centra Addiko banke veoma visoko ocenjene od strane korisnika, i to u segmentu pomenute brzine, jednostavnosti i transparentnosti.

Addiko Red Days: Kratka ali slatka ponuda za kredite

Promotivni uslovi u okviru, sada već stalnih Red Days akcija Addiko banke i ovog oktobra će biti na raspolaganju svima kojima je potreban keš kredit ili razmišljaju o kreditu za refinansiranje. U periodu od 19 – 21. oktobra dodatne pogodnosti će biti na raspolaganju kako postojećim tako i novim klijentima. Naime, uzimanjem kredita ćete ostvariti 2% bonusa od ukupnog iznosa kredita za koji možete aplicirati tradicionalnim putem u ekspoziturama Addiko banke, kao i putem mbanking aplikacije i preko sajta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: