POKLON PRIRUČNIK: Kako pametno investirati?

Podeli

U prirodi većine nas je potreba da se menjamo i napredujemo, da napravimo iskorak ka novim saznanjima i izazovima.

Ovaj priručnik predstavlja priliku da proširite svoja saznanja o online trgovanju na svetskoj berzi.

Ne morate biti finansijski stručnjak da biste trgovali na svetskoj berzi. Tamo već trguju milioni ljudi poput vas, svakog dana. Potrebna vam je samo internet konekcija i mobilni telefon ili laptop.

Vesti iz sveta koje svakodnevno čitamo, kao i odnos ponude i tražnje, utiču na kretanje cena na globalnom finansijskom tržištu... Veliki broj izjava predsednika SAD, Donalda Trampa, utiče na vrednost dolara? Građanski nemiri, sukobi, zategnutosti i teroristički napadi utiču na kretanje cene sirove nafte i zlata? Znate li kako se cena akcije kompanije Apple kreće pre i posle predstavljanja novog iPhone-a? Sve te objave i vesti konstantno otvaraju nove prilike za trgovanje investitora.

Na globalizovanoj berzi možete trgovati:

• Akcijama najvećih svetskih kompanija: Google, Apple, Facebook, Microsoft...

• Kriptovalutama: Bitcoin, Ethereum, Litecoin...

• Robama: Zlato, Nafta, Srebro, Pšenica, Bakar, Kafa...

• Najtrgovanijim valutnim parovima: EUR/USD, GBP/USD...

• Svetskim indeksima: S&P 500, FTSE 100...

Ono što je važno napomenuti kao veliku prednost online trgovanja u odnosnu na tradicionalno trgovanje, jesto to što na svetskoj berzi trgujete putem finansijskog ugovora za razliku (takozvani CFD-i), odnosno ne posedujete u fizičkom obliku finansijske instrumente kojima trgujte, već trgujete njihovom cenom, tj. razlikom u ceni što omogućava da trgujete kad cena raste, ali i kad cena opada.

Uz profesionalnu podršku i besplatan priručnik „Kako pametno investirati“, koji je za sve čitaoce pripremilo investiciono društvo KapitalRS iz Beograda, bez ikakvog rizika i novca možete vrlo brzo savladati osnove online trgovanja. Na 23 strane, ilustrovane i prilagođene svim nivoima znanja, saznaćete:

• Koji su neophodni koraci pre samog otpočinjanja trgovanja

• Kako trgovati - kako otvoriti kupovnu i prodajnu poziciju

• Kako postaviti željeni potencijalni profit

• Kako se zaštiti od neželjenih gubitaka

• 7 pravila uspešnog trgovanja

Poklon priručnik investicionog društva KapitalRS, možete besplatno preuzeti na linku ovde.

Ovaj tekst je pripremljen i odobren od strane investicionog savetnika, Aleksandra Zavišića, zaposlenog u Kapital RS Inc. a.d. Beograd, Severni bulevar 6, investicionog društva pod nadzorom Komisije za hartije od vrednosti Republike Srbije, broj dozvole: 5/0-02-672/18-16.

PR

Societe Generale lansirala ekskluzivni paket

Privatno bankarstvo Societe Generale banke u Srbiji lansiralo je ekskluzivni paket računa i usluga Eminent koji klijentima pruža prvoklasne, njima prilagođene usluge, investicione i finansijske savete uz brojne prednosti koje omogućava Visa Infinite debitna kartica.

biz: pr četvrtak 24.05. 13:44 Komentara: 3

Prvi put na Balkanu - Sajam kineskih proizvoda

U periodu 24-26. maj, u Belmax Centru u Beogradu, održava se “Sajam kineskih proizvoda” na kojem će preko 60 vodećih кompanija – izlagača iz kineske provincije Džeđang imati priliku da predstavi svoje proizvode iz oblasti građevinskih i dekorativnih materijala, elektronike i elektrotehnike, rasvete, mašina i prateće opreme.

biz: pr četvrtak 17.05. 10:01 Komentara: 0

COCA-COLA HBC otvorila konkurs za NAJBOLJE BUDUĆE MENADŽERE

„Najbolji rukovodilac je onaj koji ima dovoljno smisla da izabere dobre ljude da urade ono što on hoće, ali i dovoljno samokontrole da se ne meša dok to rade“, reči su Teodora Ruzvelta, 26. predsednika SAD. Zapravo, itekako je poenta u tome koje ljude izaberete i kako ih vodite. Menadžer je ključni „šraf“ u organizacionoj mašini. Menadžer je osoba koja usklađuje kratkoročne i dugoročne ciljeve sa misijom i vizijom kompanije. On delegira zadatke zaposlenima, ali služi i kao njihov mentor, sudija i inspiracija.

biz: pr utorak 15.05. 10:00 Komentara: 0
strana 1 od 30 idi na stranu