Erste banka - Kamata na kusur

Odnedavno kamatu možete da dobijete i na kusur. Erste Banka je na naše tržište donela inovativni proizvod nazvan Kusur štednja. Kada plaćate karticom, iznos automatski može da bude zaokružen na 50, 100, 150 dinara, ili neki drugi iznos deljiv sa 50 i da se razlika prebaci na vaš štedni račun. Umesto u džepu, kusur se tako gomila na štednji, ali sa kamatom.

Promo

Izvor: B92

Sreda, 31.10.2012.

12:50

Default images

"Možda nije mnogo poznato da je Erste Banka najstarija finansijska institucija u zemlji, osnovana 1864. godine kao Novosadska štedionica. Ako imamo u vidu i da smo deo Erste Grupe, koja je naslednica najstarije štedionice u srednjoj i istočnoj Evropi, jasno je da osećamo posebnu odgovornost da u ovim ekonomski izazovnim vremenima klijentima i tržištu ponudimo nove načine da uštede“, izjavila je Jasna Terzić, članica izvršnog odbora Erste Banke.

Novi štedni proizvodi Erste Banke su i Štednja 30+ uz mogućnost isplate 30 odsto uloga, Kombo štednja i Mešovita štednja - rentna štednja uz mešovito osiguranje sa mesečnom uplatom premije. Noviteti u štednoj ponudi se pridružuju već postojećim proizvodima – standardnoj oročenoj štednji, aktivnoj, rentnoj i dečjoj. Raspon kamatnih stopa zavisi od vrste štednje, roka oročenja i iznosa sredstava.

Kusur štednja je dostupna lako i jednostavno, u filijalama ili preko elektronskog bankarstva Erste Banke. Osim zaokruživanja, klijent može da izabere i da se neki procenat transakcije prebacuje na štednju. Klijenti sami biraju sve parametre, u skladu sa svojim mogućnostima i potrebama. Štednja je tako dostupna i onima koji ne mogu da odvajaju novac sa strane.

Primer zaokruživanja: Klijent je izabrao da svaka transakcija karticom bude zaokružena na 50 dinara. Platio je neki račun karticom u iznosu 603 dinara. Iznos se zaokružuje na 650, a 47 dinara razlike se prebacuje na štedni račun. Sličan princip se primenjuje i na procentualni iznos.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: