Automobili

Utorak, 24.10.2023.

08:39

Kad Ford nema pikap koji vam treba – napravite ga i cenite 120.000 dolara FOTO

Kad ne postoji pikap koji vam treba - vi ga napravite.

Izvor: The Drive

Default images

To je bio slučaj sa salonom Set Wadley Ford iz Perija u Oklahomi, koji prodaje unapređenu verziju Ford F-150 pikapa, za koju je zaslužan Auto Accessories Unlimited (AAU).

Enterijer je sada presvučen kožom, od sedišta do prošivenih gornjih panela vrata, a u sredini je postavljen veći ekran dijagonale 12 inča. Jasno je, međutim, da luksuz nije osnovni fokus ovog pikapa, već performanse i stil.

U suštini, F-150 je fabrički model 4x4 sa 5,0-litarskim V8 i desetobrzinskim menjačem, što ga čini više tradicionalnim vozilom nego "EcoBoost" kamionetom. U toku je, međutim, twin-turbo unapređenje koje bi trebalo da ga postavi negde između 700 i 800 konjskih snaga.

Kamionet se oslanja točkove od 22 inča, koji, naravno, ne bi stali ispod karoserije standardnog F-150, tako da su promene morale da budu napravljene i u tom sektoru. Filip Parsons, koji je vodio modifikaciju u AAU, rekao je da je sve vreme planiran široki trup, ali su morali da se prilagode.

Sve ovo prilično košta - tražena cena je 129.991 dolar, ali za nekoga ko želi da ima unikat koji dognosi komfor i više mesta nego original, verovatno cena ne bi bila problem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

21 h

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: