Nikad brže do ušteda na gorivu

Sa više od milion korisnika, "Sa nama na putu" program lojalnosti kompanije NIS, jedan je od najpopularnijih u našoj zemlji. Kao kompanija prepoznata po kontinuiranom uvođenju inovacija u svakodnevno poslovanje, NIS je otišao korak dalje, omogućavajući i onlajn članstvo.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 08.12.2021.

12:55

Nikad brže do ušteda na gorivu
Foto: NIS promo

U slučaju da još uvek niste postali član "broj 1" programa lojalnosti za vozače, to možete da uradite putem mobilne aplikacije "Sa nama na putu" koja se može pronaći na Google Play ili App Store digitalnim prodavnicama. Reč je zapravo o digitalizovanoj "Sa nama na putu" kartici koja potrošaču omogućava uštede prilikom svake kupovine goriva i druge robe na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama.

Dodatna pogodnost je što je onlajn članstvo potpuno besplatno, dok izrada fizičke kartice košta 250 dinara. Takođe, uz digitalizovanu "Sa nama na putu" karticu uštede i pogodnosti programa je moguće koristiti u svega nekoliko klikova i uvek su na dohvat ruke, u mobilnom telefonu.

Za sve nove očlajn članove, NIS je pripremio specijalno iznenađenje. Naime, svi potrošači koji do kraja decembra postanu onlajn članovi "Sa nama na putu" programa lojalnosti, pored svih ostalih pogodnosti programa - sakupljanja i korišćenja bonus poena na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama, uz prvu kupovinu goriva na nekoj od NIS Petrol ili GAZPROM benzinskih stanica dobiće mogućnost da G-Drive zimski autoglass kupe za svega 1 dinar.

Proces instaliranja "Sa nama na putu" aplikacije je jednostavan – nakon preuzimanja aplikacije, potrebno je da se odabere opcija "Želim karticu" nakon čega se otvara formular za unos ličnih podataka.

Nakon unosa podataka, klikom na dugme "Završi" dobija se unapred generisani broj digitalne kartice, koji se dalje šalje na aktivaciju. Dalje, putem SMS poruke korisnik dobija broj nove kartice, a prilikom uspešne aktivacije, i QR kod koji se koristi prilikom plaćanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: