S dolaskom jeseni pogodnija kupovina motocikala

BMW je za sam početak jeseni pripremio za kupce u Srbiji specijalne pogodnosti prilikom kupovine motocikala R1200GS i R1200GS Adventure. Ponuda se odnosi na motocikle koji se nalaze na lageru i dostupni su za isporuku odmah, a traje do 15. oktobra.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 29.09.2017.

13:00

S dolaskom jeseni pogodnija kupovina motocikala
BMW R 1200GS

Akcija podrazumeva posebne finansijske uslove, sa kamatnom stopom od 1,99%, a kupce prati i pogodnost od 1 godine kasko osiguranja i komplet od 3 BMW kofera uračunata u ponudu, koji su naročito korisni prilikom dužih putovanja.

U saradnji sa BMW Financial Services i programom za finansiranje motocikala “3asy Ride”, enduro model BMW R 1200GS može se nabaviti uz fiksnu kamatu od 1,99% i mesečnu ratu od 199 €, za period finansiranja od 36 meseci.
BMW R 1200GS Adventure
BMW R 1200GS Adventure u ponudi je uz fiksnu kamatu od 1,99%, za period finansiranja od 36 meseci sa mesečnom ratom od 220€.

Svim kupcima BMW motocikala dostupan je poseban program finansiranja "3asy Ride", koji je osmišljen da olakša kupovinu tako da klijenti mogu uvek voziti neki novi model. Srbija se nalazi u društvu od dvadeset zemalja u svetu koje u ponudi finansiranja imaju "3asy Ride" program i to u saradnji sa BMW Financial Services.

Ovaj program pruža mogućnost da posle tri godine vožnje kupci izaberu jednu od tri opcije: mogu da otkupe svoj motocikl, vrate ga i izaberu novi ili nastave otplatu preostale vrednosti motocikla.

Takvi uslovi finansiranja omogućavaju BMW Motorrad klijentima da uz jednom dato učešće u finansiranju svake tri godine zamene motocikl za novi, kao i da ga kasko osiguraju.

Više informacija o cenama i "3asy Ride" ponudi potencijalni kupci mogu pronaći na zvaničnom sajtu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: