I australijska policija vozi moćne automobile

Posle Porschea 911 i Audija RS4 Avant, policijske snage Novog Južnog Velsa u Australiji dobile su još jedan prestižan sportski automobil koji će im pomoći u obavljanju svakodnevnih zadataka.

Podeli

Mada je automobil koji ispod haube krije 5.0 litarski V8 sa 477 ks (351 kW) kao stvoren za jurnjavu za negativcima, iz policijske uprave tvrde da će Lexus RC F pre svega služiti za potrebe kampanje kojom se promoviše bezbedna vožnja.

Iako po voznom parku još uvek ne mogu da se mere sa kolegama iz Dubaija, australijski policajci u poslednje vreme mogu da se pohvale novim, moćnim patrolnim automobilima.

Osim pomenute 911-ice i sportskog Audija, koji su dodeljeni jedinicama iz Novog Južnog Velsa, nedavno je u garažu snaga reda savezne države Viktorija stigao policijski Mercedes AMG GLE63 S Coupe.

Razno

Policijski vozni park iz snova

Mercedes je na izložbi policijske opreme u Frankfurtu predstavio novu generaciju patrolnih vozila sa značkom “trokrake zvezede”. Po prvi put je u boje policijskog automobila ofarban pik-ap nemačkog proizvođača - Mercedes X klase.

Razno utorak 20.02. 14:35 Komentara: 16
strana 1 od 284 idi na stranu