Život

Petak, 18.01.2013.

19:54

Grimaldijevi protiv filma o Grejs Keli

Princ od Monaka Albert II i njegove sestre Karolina i Stefani najoštrije su kritikovali film "Grejs od Monaka" sa Nikol Kidman u naslovnoj ulozi, čije je snimanje u toku, a govori o njihovoj majci i holivudskoj glumici Grejs Keli.

Izvor: Tanjug

Default images

U saopštenju koje je objavila prinčevska palata, aktuelni vladar ove male mediteranske kneževine i njegove sestre, princeze Karolina i Stefani, ističu da film francuskog reditelja Olivijea Dana vrvi od "istorijskih neistina" i da su pojedini delovi "u celosti izmišljeni".

Saopštenje je reakcija na članak objavljen u francuskom časopisu Pari Mač, u kojem se navodi da reditelj uživa poverenje porodice Grimaldi.

Albert i njegove sestre napominju da nisu bili uključeni u projekat, te da su bili veoma iznenađeni kada su dobili scenario na uvid. Grimaldijevi su, kako kažu, producentima prosledili nekoliko zahteva za izmene, ali oni nisu svi uzeti u obzir. Grimaldijevi posebno navode da neće tolerisati sugestije Pari Mača da podržavaju film koji, kako ističu, "nije nimalo biografski".

Film, koji govori o vremenu kada se Grejs Keli tek udala za Renijea (igra ga Tim Rot) i polako prilagođavala ulozi princeze, u bioskope stiže 2014.
Princ Renije i Grejs Keli (Beta)
Grejs Keli, zvezda holivudskih klasika poput "Uhvati lopova", "Visoko društvo", "Nazovi M radi ubistva" i "Prozor u dvorište", zvanično je postala princeza 1956, udajom za Albertovog oca, princa Renijea od Monaka.

Prošlog septembra navršilo se 30 godina od njene smrti.

Grejs Keli: Neprevaziđena boginja stila

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

10 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

15 h

Podeli: