Pomeren datum izlaska za Far Cry 5 i The Crew 2

Neke od najiščekivanijih igara koje nam naredne godine dolaze od strane kompanije Ubisoft, Far Cry 5 i The Crew 2, neće izaći kao što je prvobitno planirano već nešto kasnije.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 08.12.2017.

18:00

Pomeren datum izlaska za Far Cry 5 i The Crew 2

Far Cry 5 će sada izaći mesec dana kasnije, odnosno 27. marta 2018. godine, kako bi developeri imali vremena da uvedu dodatna poboljšanja u samu igru i donesu kompletnije gejming iskustvo. Nove informacije o igri nas očekuju već danas, 8. decembra.

The Crew 2 je takođe odložen, ali nije poznat tačan novi datum izlaska, ali je najavljeno da će izaći u prvoj polovini fiskalne 2018-19. umesto 16. marta. Cilj je da se u dodatnim mesecima sprovedu dodatna testiranja sa igračima i igra izradi prema njihovim očekivanjima.

Pomeren je datum izlaska još jedne igre, koja za sada nije poznata javnosti i ona će izaći za celu godinu kasnije nego što je prvobitno bio plan.

Ubisoft je takođe pružio i detalje o planiranim profitima za kraj tekuće fiskalne godine, kao i za narednu. Profit za treći kvartal ove godine je povećana za čak 60 miliona, dok se za narednu godinu planira profit od preko 2 milijarde, u čemu će najveći udeo imati Skull & Bones i tri za sada još nenajavljene franšize.

Izvor: Play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: