Rainbow Six Siege ponovo ima jeftinije izdanje

Pre nekoliko meseci, PC verzija Rainbow Six Siege je pored redovnog izdanja bila privremeno u prodaji kao jeftinije Starter izdanje. Ubisoft je ponovo pustio u prodaju to izdanje igre.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 05.10.2016.

16:22

Rainbow Six Siege ponovo ima jeftinije izdanje
Foto: YouTube Screenshot

Starter Edition vam pruža identično iskustvo kao i kupcima ”normalne” verzije igre, štaviše svi igrači su jednaki po pitanju gameplaya i dostupnosti servera. Ono po čemu se Starter izdvaja je način otključavanja operativaca, proces koji je inače relativno brz u redovnoj verziji igre. Naime, moraćete malo više vremena da utrošite da biste otključali nove likove, a u početku ih dobijate dvoje (nasumično odabranih iz liste Rook, Sledge, Ash, Fuze, Mute i Smoke). Pored dve nasumične klase dobićete i dovoljno kredita u igri da otključate još dve klase.

Starter Edition je dostupan do 13. oktobra po ceni od 15 evra i možete ga nabaviti na Steam i Uplay prodavnicama. Posle 13. oktobra biće uklonjen iz prodaje, ali kupci će normalno moći da nastave sa igranjem.

Izvor: klanrur.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: