Partizan opet juri Umarua

Partizan još uvek traži napadača koji će činiti ubitačan tandem sa Valerijem Božinovim, a crno-belima je opet interesantan Abubakar Umaru.

Izvor: B92, Veèernje novosti

Ponedeljak, 29.06.2015.

23:13

Default images
foto: StarSport

Kamerunac je prethodna dva-tri leta bio želja crno-belih, ali bivši napadač Vojvodine nikako da stigne u Humsku 1.

Iza sebe ima dve slabe sezone u Belgiji, gde je postigao samo tri gola za Beveren (sva tri u prvoj), sa kojim mu je istekao ugovor. Navodno je nedavno odbio poziv Partizana, ali kako prenose "Večernje novosti", opet su uspostavljeni kontakti dve strane.

Umaru je u Srbiji igrao još za Crvenu zvezdu i OFK Beograd, a u Vojvodini je imao odličnu saradnju sa sadašnjim trenerom Partizana Zoranom Milinkovićem.

Srpski šampion je do sada doveo četiri pojačanja, Brazilca u odbrani Fabrisija Dornelasa (pozajmica), veziste Nikolu Trujića i Marka Jevtovića, te napadača Valerija Božinova.

Spekuliše se o još jednom pojačanju u veznom redu, Bugarinu Ivanu Stojanovu, iz sofijskog CSKA.

Partizan je u ponedeljak otputuvao na slovenačko Pohorje gde će sprovesti drugi deo priprema, te odigrati test mečeve sa Rudarom iz Velenja (1. jul), Terekom i Aluminijumom (4), te Amkarom (8).

Crno-beli sezonu počinju 11. jula utakmicom prvog Superkupa Srbije protiv Čukaričkog. Tri dana kasnije dočekuje Dilu Gori iz Gruzije, u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: