Tijago još dve godine u Atletiku

Portugalski fudbaler Tijago potpisao je novi dvogodišnji ugovor sa Atletikom, čime su okončane spekulacije o njegovom mogućem povratku u Čelsi.

Izvor: JT

Utorak, 22.07.2014.

11:36

Default images

33-godišnji Tijago je prvobitno odbio ponudu da potpiše novi ugovor sa šampionom Španije i očekivalo da će se kao slobodan igračv vratiti na “Stamford bridž”.

Međutim, dogovor sa Čelsijem nije postignut, pa je odlučio da ostane u Madridu.

Pored Čelsija, za Tijaga je bila zainteresovana i Valensija. Portugalac je bio jedan od najzaslužnijih igrača za titulu koju je osvojio Atletiko, u koji je stigao 2010. godine, prvobitno na pozajmicu iz Juventusa. Ugovor sa Madriđanima potpisao je godinu dana kasnije, a boje Čelsija branio je u sezoni 2004/05.

Klub mi je ponudio šansu da ostanem. Osećam se ponosnim jer smo imali neverovatnu sezonu i mislio sam da je pravo vreme da odem dalje. Imao san šansu da igram u drugoj ligi, razmislio sam o opcijama tokom leta, ali kada je došlo vreme za odluku, osetio sam da jedino ostankom u Atletiku neću napraviti grešku”, rekao je Tijago.

Tijago je takođe demantovao da je bilo razmirica sa klubom na kraju prošle sezone.

Tokom poslednjih nedelja, dosta laži je napisano u medijima, ali to ne menja ništa. Od kraja prošle sezone nisam zaboravio Atletiko, niti je klub zaboravio mene”, istakao je Tijago.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: