Petak, 10.09.2010.

19:35

EPS sponzor FK Partizan

Fudbalski klub Partizan potpisao je sponzorski ugovor sa Elektroprivredom Srbije.

Izvor: B92, zvanični sajt

Default images

Kako B92 nezvanično saznaje, ugovor je potpisan na gosinu dana a informacija o vrednosti nema.

Prethodnih dana u beogradskim medijima se pojavila informacija da je vrednost oko 800 hiljada evra. Predsednik Partizana Dragan Đurić je tim povodom na zvaničnom sajtu kluba izdao saopštenje koje prenosimo u celosti:

„Plasman FK Partizan u Ligu šampiona predstavlja ogroman uspeh našeg kluba na koji smo, zajedno sa celom Srbijom, veoma ponosni. To je rezultat zajedničkog napora igrača i rukovodstva kluba da Srbiju i naš fudbal dostojno predstavimo u najvažnijem klupskom takmičenju u Evropi. Kao i svakom profesionalnom sportskom udruženju, na ovom putu neophodna nam je stabilna pomoć korporativnog sektora koji će prepoznati značaj i potencijal kluba i pružiti nam podršku kako tokom priprema, tako i tokom samog takmičenja.

Tog partnera našli smo u Elektroprivredi Srbije sa kojom smo potpisali ugovor kojim će nam ovo preduzeće pružiti podršku tokom takmičenja u Ligi šampiona, u sezoni 2010/2011.

U elitnom evropskom klupskom takmičenju, koje počinje ovog meseca, FK Partizan će imati jedinstven vizuelni izraz, u novim dresovima sa znakom JP EPS.

FK Partizan će, uz pomoć Elektroprivrede Srbije, tražiti strateškog partnera i među kompanijama u inostranstvu kako bi se obezbedila što jača podrška klubu u ostvarenju cilja, a to je što bolje prezentovanje srpskog sporta u Evropi.“

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

167 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

1 d

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: