Aktuelno 11

30.05.2024.

21:28

"Kraljica je hladna, emocionalno nezrela i pasivno agresivna, porodica je mrzi"

Novinar Haime Penjafiel je u svojoj knjizi izneo optužbe na račun španske kraljice Leticije.

Izvor: Index.hr

"Kraljica je hladna, emocionalno nezrela i pasivno agresivna, porodica je mrzi"
EPA-EFE/NEIL HALL

Podeli:

Nakon što je zbog svoje prve knjige o španskoj kraljici Leticiji "Letizia & I", izneo teške optužbe na njen račun i zbog toga dobio otkaz u španskim novinama El Mundo nakon 20 godina rada, novinar Haime Penjafiel je sada u novoj knjizi izneo nove optužbe na kraljičin račun.

On je u prvoj knjizi naveo kako je Leticija imala vanbračnu aferu, a sada je objavio knjigu "Letizia‘s Silences", u kojoj kraljicu naziva "hladnom, emocionalno nezrelom i pasivno agresivnom", dodajući kako je porodica kralja Felipea VI mrzi.

Već u uvodnom poglavlju 91-godišnji novinar senzacionalno tvrdi kako je sve u Leticijinom svetu "slomljeno", a sve zbog njene navodne "prevare, preljuba i izdaje".

Nadalje piše kako Leticija ima "hladnu, neuništivu i odlučnu auru o sebi", ali i da kraljeva odluka da ćuti o optužbama pokazuje njezinu emocionalnu nezrelost, jer je ćutanje, kako on tvrdi, način kontrolisanja, ali i kažnjavanja drugih ljudi.

Penjafiel je tvrdio i kako se kraljica pasivno agresivno ponaša prema svom suprugu i to zato što je njena svekrva, kraljica Sofija, ali i svastike Kristina i Elena, mrze.

Priče o tome kako se par upoznao godinama su se menjale, ali novinar tvrdi kako se Felipe zaljubio u svoju buduću suprugu dok ju je gledao kako vodi vesti, a kada su počeli da izlaze, Leticija je navodno testirala njegove osećaje prema njoj čestim odsustvima i putovanjima.

"Bila je to strategija jer je njena odsutnost jako teško padala zaljubljenom Felipeu, koji je razdvojenost smatrao najgorim zlom", rekao je autor knjige.

Podeli:

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: