LoL 0

29.05.2024.

18:17

Nećete verovati koliko košta ovaj LoL skin

Bruka i sramota.

Autor: B92

B92
Nećete verovati koliko košta ovaj LoL skin
Riot Games

Podeli:

Riot Games je zvanično predstavio Faker-ov komemorativni skin bundle povodom njegovog ulaska u League of Legends Hall of Legends. Međutim, igrači nimalo nisu oduševljeni cenom kolekcije.

Kolekcija nudi ogroman broj tierova sa različitim cenama, ali su neki zaista previše skupi. Na primer, “Immortalized Legend Ahri” bundle košta 32.000 RP-a, dok Signature edicija cele kolekcije, koja uključuje sav sadržaj iz Faker Hall of Legends pass-a, košta 59.260 RP-a, što je oko 450 dolara!

Standardna verzija kolekcije košta 40 dolara, zbog čega je ovaj masivan skok u ceni još neverovatniji. Treba istaći da je fokus posebno bačen na Ahri, pošto Risen Legend LeBlanc bundle košta ”samo” 1.950 RP-a, to jest 20 dolara.

”Koja je poenta Hall of Legends skina ako ga 99,9999% igrača neće kupiti? Riot-ov pokušaj da uvede veštačku ekskluzivnost za ovaj bundle je apsolutno patetičan i besraman”, požalio se jedan korisnik na redditu.

Riot Games
Razumljivo, LoL zajednica je potpuno šokirana – ne postoji logičan razlog da kozmetička kolekcija u jednoj video igri košta preko 400 dolara, bez obzira na Faker-ov status. Da situacija bude još smešnija, Faker na turnirima skoro nikada ne koristi skinove.

Izvor: RUR

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: