Film/TV 4

30.05.2024.

20:45

Fanovi oduševljeni trejlerom za film Jorgosa Lantimosa VIDEO

Studio Searchlight Pictures objavio je službeni trejler za film Kinds of Kindness, reditelja Jorgosa Lantimosa, koji je radio na hvaljenim filmovima Poor Things i The Favourite.

Izvor: Index.hr

Fanovi oduševljeni trejlerom za film Jorgosa Lantimosa VIDEO
EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

Podeli:

Radnja filma "Kinds of Kindness" prati nekoliko likova, ali glavna priča odvija se oko tri lika koje igraju Vilem Defo, Džesi Plemons i Ema Stoun.

Službeni sinopsis filma glasi: "Muškarac nastoji da se oslobodi svog unapred određenog puta, policajac dovodi u pitanje ponašanje svoje žene koja se vratila nakon navodnog utapanja, a žena traži izvanrednu osobu kojoj je suđeno da postane poznati duhovni vodič."

Osim što je reditelj, nagrađivani Jorgos Lantimos je u saradnji s Eftimisom Filipoum napisao scenario za film.

Nakon što je studio objavio trejler za nadolazeći film, u komentarima su se javili mnogi obožavatelji Lantimosovog rada koji su oduševljeni onime što su dosad videli.

"Trejler je izvanredan. Ne otkriva šta se događa u filmu, ali vam sve vreme zadržava pažnju. Film izgleda spektakularno, nadam se da će Akademija konačno dodeliti nagradu Vilemu Defou."

"Najbolji deo ovog trejlera je što još uvek ne znam o čemu je film, ali to mi se baš sviđa", "Mislim da bi svi trebali na podučavanje kod Lantimosa da vide kako se rade trejleri", neki su od komentara na objavljeni video.

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: