Utorak, 04.03.2008.

21:42

Terzić za Sport:Uzimam tim advokata

Izvor: Sport

Default images

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Zvezdan Terzić u ekskluzivnoj izjavi za DSL "Sport" ističe da je transfer Vanje Grubača u nemački Hamburg bio čist.

"Nisam iznenađen ovim što se događa, jer se protiv mene vodi hajka već dva meseca. Nedeljama se stvarala atmosfera linča, pripremao se ambijent u kome se prvo hapsi, a tek onda skupljaju dokazi", ističe Terzić.

"Izvolite dokumentaciju sa kojom su upoznati i nadležni organi. Ugovor sa svim detaljima kada je Grubač došao u OFK Beograd i godinu dana kasnije, kada je odlazio sa Karaburme. Sve je kristalno čisto i ponovo tvrdim da je OFK Beograd tada poslovao u skladu sa zakonom i vremenom u kome je ezistirao."

Raspisana je potraga, da li ćete uskoro doći u Beograd?

"Nisam dobio poziv, kada ga dobijem – razmisliću."

Da li će se oglasiti vaš advokat?

"Ja ga, iskreno, do sada nisam imao. Međutim, sada ću angažovati čitav tim advokata! Znam da je i nadležnom organu jasno da nema osnova za pokretanje ovakvog slučaja, ali nekome, ponoviću, odgovara da prvo hapsi one koji trenutno imaju težinu u srpskom fudbalu, a onda da se bavi dokazima", rekao je Zvezdan Terzić za Sport.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

129 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Orban otkrio plan NATO-a: Sprema se preokret?

NATO, u okviru svoje misije u Ukrajini, želi da stvori vojne baze u Poljskoj, Rumuniji i Slovačkoj radi koordinacije isporuke oružja Kijevu, rekao je mađarski premijer Viktor Orban za Radio Košut.

8:40

14.6.2024.

1 d

Podeli: