Aktuelno 2

15.06.2024.

11:21

Kejt Midlton se prvi put pojavila u javnosti nakon dijagnoze raka FOTO

Princeza od Velsa pojavila se danas na ceremoniji "Trooping the Colour" u Londonu, baš kao što je obećala u jučerašnjem obraćanju javnosti.

Izvor: Tanjug

Kejt Midlton se prvi put pojavila u javnosti nakon dijagnoze raka FOTO
Profimedia

Podeli:

Princeza je fotografisana u automobilu kako stiže u Bakingemsku palatu, na proslavu rođendana kralja Čarlsa, prenosi Miror. Ona je na proslavu stigla zajedno sa sinom Džordžom i suprugom princem Vilijamom.

U Velikoj Britaniji danas se obeležava zvaničan rođendan kralja Čarlsa, a na paradi, "Trooping the Colour", koja će tim povodom biti održana u Londonu učestvuje više od 1.400 vojnika, 400 muzičara i 200 konja.

Kraljevska porodica će se okupiti na balkonu Bakingamske palate iznad koju će preletati više od 30 vojnih aviona, prenosi Miror. Stotine policajaca raspoređeno je na ulicama radi bezbednosti okupljenih.

Princeza od Velsa je u poruci kojom se obratila istakla da je oduševljena svim ljubaznim porukama podrške i ohrabrenja u poslednjih nekoliko meseci.

"Moje lečenje je tu toku i trajaće još nekoliko meseci. Kada se osećam dovoljno dobro, zadovoljstvo mi je da se uključim u školski život, provodim vreme baveći se stvarima koje mi daju energiju i pozitivnost, kao i da počnem da malo radim od kuće.

Mnogo vam hvala na razumevanju i svima vama koji ste tako hrabro podelili svoje priče sa mnom", navela je Kejt u poruci, uz fotografiju koja krije jaku simboliku.", rekla je Kejt Midlton u jednom delu svoje poruke.

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: