Džo Kol: Mesi i Ronaldo, pa RVP

Fudbaler Vest Hema Džo Kol izjavio je da je Robin van Persi najbolji igrač na svetu posle Lionela Mesija i Kristijana Ronalda.

Izvor: B92, Tanjug

Ponedeljak, 07.01.2013.

16:11

Default images

RVP je posle godine u kojoj je briljirao za Arsenal prešao u Mančester Junajted i već postigao 20 golova za novi klub.

On je u subotu sprečio ispadanje Mančester Junajted iz FA kupa, pošto je u sudijskoj nadoknadi postigao izjednačujući gol protiv Vest Hema za konačnih 2:2.

"Ako stavimo po strani Mesija i Ronalda, Van Persi je možda i najbolji fudbaler na svetu. U Arsenalu je godinama igrao po boku i imao nekoliko povreda, sada je više u sredini terena, manje trči i do izražaja dolaze njegove tehničke i realizatorske sposobnosti. Lepo ga je gledati, ali nije prijatno i igrati protiv njega", rekao je Kol za "Gardijan".

I sâm Kol blistao je na subotnjoj utakmici, prvoj u starom klubu posle gotovo pune decenije – pozajmljeni igrač Liverpula asistirao je Džejmsu Kolinsu za oba Vest Hemova gola, koja su umalo donela prvi preokret protiv junajteda ove sezone (Crveni đavoli su od avgusta dobili 12 utakmica u kojima su prethodno gubili).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: