Hadžijev: Izgubili smo dva boda

Trener Nefčija Bojukaga Hadžijev ocenio je da je njegova ekipa propustila priliku da zabeleži veliku pobedu.

Izvor: B92

Četvrtak, 20.09.2012.

23:40

Default images

Nefči je remizirao u Beogradu sa Partizanom (0:0) na startu takmičenja u Ligi Evrope.

"Nefči danas nije osvojio jedan, već izgubio dva boda. Mi smo debitanti u grupi i čini mi se da smo se kasnije probudili. Partizan je mnogo slabiji nego što sam mislio, nažalost."

"Žao nam je što je klub tako bogate istorije u lošem stanju. Obećavam da ćemo u Bakuu igrati na pobedu”, poručio je Hadžijev koga su azerbejdžanski novinari dočekali gromoglasnim aplauzom."

Hadžijev je ovacije objasnio činjenicom da je to prvi bod nekog azerbejdžanskog kluba u Evropi. On je dodao da osvojeni bod posvećuje predsedniku kluba i zaposlenima u kompaniji koja je sponzor ekipe. Hadžijev je imao primedbe na gostoprimstvo u Beogradu.

"Video sam šta se desilo posle meča na terenu i zbog toga sam rekao da nas neki ne vole", naveo je trener Nefčija.

Upitan kako komentariše ponašanje golmana Saše Stamenkovića, Hadžijev je rekao:

"To je vaša stvar, da li mislite da je dobar ili loš. Ako će sutra igrati u Partizanu, mozda će biti dobar. Saša je došao iz Crvene zvezde, to nekima smeta", dodao je strateg gostiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: