Krunić: Javor najteži meč do sada

Trener Jagodine Simo Krunić izjavio je uoči meča sa Javorom u JSL da ekipa iz Ivanjice igra "baš dobro" i da njegov tim mora da bude na visini zadatka.

Izvor: B92

Četvrtak, 20.09.2012.

15:44

Default images

Utakmica šestog kola Jelen Superlige Srbije između Jagodine i Javora igra se u subotu od 16.30 sati na Gradskom stadionu.

"Moramo da uđemo, zvuči grubo, u rat sa njima, ne da bismo ratovali, već da bismo pobedili", rekao je Krunić na konferenciji za medije.

On je dodao da utakmicu sa Javorom svaća "kao najtežu do sada".

"Utakmica sa Javorom je mnogo bitna za nas i biće mnogo teška jer oni imaju dosta dobrih igrača, ekipa je čvrsta i dobro organizovana i moraćemo da uložimo maksimum svojih mogućnosti da bismo ostvarili povoljan rezultat", rekao je Krunić.

U ekipi Jagodine neće biti povređenog Miroljuba Kostića, a u konkurenciju za tim vraća se Slaviša Stojanović.

Prvotimac Jagodine Goran Gogić istakao je da očekuje jako tešku utakmicu, jer je šampionat Srbije veoma izjednačen.

"Ekipa Javora je jako dobra, imaju dobre i brze napadače i posebno opasnost preti nam iz kontranapada", poručio je Gogić.

Jagodina je trenutno peta na tabeli sa 10 bodova iz prethodnih pet kola, dok je Javor devti sa četiri boda manje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: