Ba spasao Njukasl, Everton oštećen

Fudbaleri Evertona i Njukasla igrali su 2:2 u Liverpulu u poslednjem meču četvrtog kola Premijer lige.

Izvor: JT

Ponedeljak, 17.09.2012.

23:11

Default images

Meč pun preokreta rešen je u poslednjim trenucima, pošto je u 88. minutu prvo Aničebe doveo Everton u vođstvo, da bi Ba samo dva minuta kasnije doneo bod Njukaslu.

Prethodno su domaćini još od 15. minuta vodili golom Bejnsa, dok je Ba izjednačio na 1:1 u četvrtom minutu drugog poluvremena.

Everton je, inače, dosta oštećen u tom duelu, pošto sudija u 77. minutu nije priznao čist gol Aničebea, pošto je lopta celim obimom prešla gol liniju, ali to arbitri nisu videli. Prethodno je sudija poništio i gol Felainija zbog navodnog ofsajda.

Everton tako posle četiri kola ima sedam bodova i nalazi se na osmom mestu na tabeli, dok je Njukasl 11, sa pet bodova.

Ostali mečevi odigrani su tokom vikenda, Arsenal i Mančester Junajted su ostvarili sigurne pobede, dok je najveće iznenađenje kola remi Mančester Sitija sa Stoukom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: