B92: Milinković preuzeo OFK Beograd

Bivši trener Spartaka iz Subotice i Vojvodine, Zoran Milinković novi je trener OFK Beograda, saznaje B92.

Izvor: B92

Ponedeljak, 17.09.2012.

14:50

Default images

Čelnici "romantičara" tako su samo nekoliko časova nakon otkaza Kuzmanovskom, rešili pitanje prvog trenera, pred važnu utakmicu sa Vojvodinom na Karaburmi.

Milinković je do pre nekoliko dana figurirao kao najozbiljniji kandidat za trenera "Metalca". Ambiciozna uprava kluba iz Gornjeg Milanovca, nakon promocije novog stadiona, želi i ekspresno da se vrati u prvu ligu.

Klub sa Karaburme je posle pet odigranih kola u novoj sezoni u Jelen Superligi Srbije osvojio samo bod, a tokom vikenda je poražen od užičke Slobode sa 4:3.

OFK Beograd je šampionat počeo porazom na Karaburmi od Donjeg Srema (1:0), minimalnim porazom u Jagodini, te remijem sa Kuljanima (0:0) na svom terenu. Usledila su dva meča u kojima je ekipa sa Omladinskog stadiona primila sedam golova. Najpre je kući izgubila od Partizana sa 3:1, a na posletku u Užicu od Slobode Point Sevojno sa 4:3.

OFK Beograd je peti klub u Jelen Superligi Srbije koji menja trenera. Najpre je Robert Prosinečki podneo ostavku na mesto šefa stručnog štaba Crvene zvezde, potom je usledila trenerska vrteška u subotičkom Spartaku, promena u Vojvodini, a bez trenera je pre četiri dana ostao i kulski Hajduk.

Milinković je vodio i Kolubaru i BSK iz Borče, a nakon smene Alekandra Stanojevića, u beogradskim medijima važio je za ozbiljnog kandidata za njegovog naslednika na klupi Partizana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: