Milijaš: Radnički zaslužio kartone

Kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš rekao je da su fudbaleri Radničkog zesluženo dobili crvene kartone.

Izvor: B92

Ponedeljak, 17.09.2012.

09:09

Default images

’Crveno-beli’ savladali su Kragujevčane 3:0, a domaćin je utakmicu završio sa devetoricom igrača na terenu jer su Nedović i Mutavdžić isključeni.

„Odigrali smo tešku utakmicu. Zvezda je prošle sezone izgubila četiri boda, a u ovaj meč oba tima su ušla nervozno. Ipak, uspeli smo da postignemo gol na vreme i zaslužili pobedu. Oni su dobijali crvene kartone i mislim da je bilo zasluženo“, rekao je Milijaš.

Milijaš je u nedelju postigao svoj prvi gol od povratka u crveno-beli dres, a Luka Milivojević je potvrdio pobedu Crvene zvezde u Kragujevcu.

„Uvek je veliko zadovoljstvo igrati u svom gradu. Mislim da su i jedni i drugi navijači napravili sjajan ambijent i da smo mi igrači na terenu uživali. Žao mi je što je naš protivnik završio utakmicu sa devet igrača. Verujem da će u narednim kolima pokazati kvalitet koji sigurno poseduju i početi da pobeđuju. Ne bih pridavao veliku pažnju golu koji sam postigao, naravno da sam srećan, ali svaki gol je zasluga čitave ekipe, a ne pojedinca“, rekao je rođeni Kragujevčanin za klupski sajt.

Crvena zvezda u narednom kolu gostuje kulskom Hajduku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: