Ništa od povratka Kake u Milan

Potpredsednik Milana Adrijano Galijani potvrdio je da italijanski fudbalski klub neće vratiti svog nekadašnjeg igrača Kaku iz Reala

Izvor:

Utorak, 28.08.2012.

18:04

Default images

Glavni razlog za ovu odluku je njegova visoka plata i poreskih olakšica u Španiji.

Čekali smo odgovor poreznika u Španiji, danas (utorak) smo ga dobili i sada je jasno da Kaka neće doći u Milan. Njegova plata je ogromna za nas u ovom trenutku, pre svega zbog "Bekamovog zakona" iz 2006. godine koji omogućava igračima da znatno više zarađuju u Španiji, nego u Italiji", rekao je Galijani.

Umesto Kake, Milan je dogovorio transfer Bojana Krkića iz Rome.

U toku leta se pojavila informacija da će Brazilac napustiti ekipu Reala jer Murinjo ne vidi mesto za njega u sadašnjoj ekipi. Postojala je opcija da Kaka napusti Madrid u vidu poztajmice, a jedan o zainteresovanih klubova bio je i Mančester Junajted.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: