Bojan Krkić prelazi u Milan

Fudbalski klub Milan potvrdio je da pregovara sa Romom oko pozajmice Bojana Krkića, pošto se Barselona odrekla prava da ga vrati u svoje redove.

Izvor: JT

Utorak, 28.08.2012.

14:38

Default images

22-godišnji Krkić došao je u Romu prošlog leta, a Katalonci su tada zadržali pravo da mu otkupe ugovor posle godinu dana, a španski fudbaler je očekivao da će se upravo to desiti.

Ipak, iako je imao nekoliko odličnih utakmica u Romi prošle sezone, Zdenek Zeman nije bio dovoljno impresioniran da bi ga zadržao, uprkos tome što je Fabio Borini prodat Liverpulu ovog leta.

Sportski direktor Rome Valter Sabatini u utorak je viđen kako dolazi u klupske prostorije Milana, dok je izvršni direktor ’rosonera’ Adrijano Galijani potvrdio da su pregovori pred raspletom.

„Vrlo blizu smo dogovora oko transfera Bojana Krkića. Mislim da će sve biti sređeno u toku dana“, rekao je Galijanija.

Narednog leta Barselona će, inače, ponovo imati pravo da vrati Krkića, za kojeg su ovog leta interesovanje pokazali i Đenoa, Atletiko Madrid, Malaga i Hamburger.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: