Modrić: Najveći izazov u karijeri

Novi fudbaler madridskog Reala Luka Modrić izjavio je po potpisivanju ugovora da se nada da će sa ’kraljevskim’ klubom osvojiti mnogo trofeja u budućnosti.

Izvor: SO

Utorak, 28.08.2012.

02:01

Default images

"Ponosan sam i čast mi je što sam deo Reala, spreman sam za najveći izazov u svojoj karijeri. Ovo je najveći klub na svetu, pun spektakularnih igrača i sa najboljim trenerom na svetu. Nadam se da ćemo u godinama koje dolaze osvojiti mnogo titula“, izjavio je 26-godišnji reprezentativac Hrvatske.

“Za mene je neverovatan osećaj da me trenira i da me želi u ekipi tako dobar trener kao što je Murinjo. Bio sam spreman da čekam do poslednjeg dana kao bih došao ovde. Sve mu dugujem i zaista želim da igram za njega i za tim”, dodao je Modrić.

Modrić kaže da mu je i u Totenhemu bilo lepo i zahvalio se svima koji su mu pomogli u Londonu.

“U Totenhemu sam proveo četiri neverovatne godine, želeo bih da se zahvalim svima u klubu, kao i navijačima koji su me poštovali i voleli. Mogu da kažem da je taj osećaj obostran. Zahvaljujem se i saigračima jer sam sada ovde zahvaljujući njima. Iz Totenhema nosim samo lepe uspomene”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: