VJ: Sudije primile poruku Pešića

Trener Partizana VladeJovanović rekao je da je Zvezda zasluženo pobedila, ali je imao zamerke na tretman sudija prema jedinom centru ekipe, Miroslavu Raduljici.

Izvor:

Petak, 08.06.2012.

23:29

Default images

"Nismo počeli utakmicu kako smo hteli. Previše smo imali šuteva za tri i početak je bio nekako mlak, što su oni iskoristili i 'odlepili' se na šest-sedam poena razlike. Posle toga smo se trudili da uhvatimo ritam, da manje šutiramo za tri, ali smo nastavili da tražimo igru bez 'dubine' van reketa", rekao je Jovanović.

Trener Partizana pomenuo je sudije, navodeći da su "primile poruku" sa prethodne konferencije, kada je Pešić ironično kazao da je Raduljica naglo napredovao u igri.

"Moram da pomenem da sam primetio da su sudije primile poruke sa prethodne konferencije i sada su našem centru jako brzo davale faulove. Negde su čuli mog kolegu između redova. Jako je teško i igrati bez faulova u reketu, pošto su Zvezdini centri stvarno provodili mnogo vremena u reketu, a samo su jednom svirali tri sekunde. Ne tražim opravdanje za poraz u ovome što sam rekao, samo sam morao da se nadovežem na svog kolegu koji stalno priča o suđenju, ja to ne radim, samo pričam o tretmanu prema našem centru", rekao je Jovanović.

Svetislav Pešić je pohvalio svoje igrače i publiku i istakao da pobeda daje pravo na iluziju njegovom timu u nastavku finala.

Plejemejker Partizana Dominik Džejms morao je da izađe sa terena zbog povrede, ali je Jovanović kazao da će verovatno biti sve u redu.

Dušan Kecman je ocenio da je Zvezda od početka nametnula svoj stil igre.

“Od samog starta ušli su agresivno, imalo puno energije. Nametnuli su svoj stil igre. Imali su 13 skokova više, a mi nismo pogodili par šuteva kada smo se približili na minus tri. Zvezda je mirno privela meč kraju i zasluženo pobedila”.

Crvena zvezda je prvi put pobedila Partizan ove sezone sa 68:56.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

67 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

13 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

21 h

Podeli: