Pešić: Publika nas je pokrenula

Trener košarkaša Crvene zvezde Svetislav Pešić rekao je posle pobede nad Partizanom (68:56) da će trijumf mnogo značiti igračima posle šest poraza.

Izvor:

Petak, 08.06.2012.

23:23

Default images

“Ovo je velika satisfakcija za igrače, posle toliko utakmica gde su bili blizu da pobede Partizan. Ova pobeda nam daje pravo na iluziju u nastavku finala. Videćemo koliko ćemo u narednim mečevima uspeti da sakrijemo svoje nedostatke i istaknemo svoje prednosti”, rekao je Svetislav Pešić

"Crveno-beli" su trijumfom u punom "Pioniru" izjednačili na 1:1 u finalnoj seriji, koja se igra na tri pobede.

“Tri stvari su odlučile - naša odbrana, koncentracija i to što smo bili dominantni u skoku. Zatvorili smo ih i to nam je dalo priličnu sigurnost. Ne mogu da se odlučim kome prvo da čestitam, igračima ili publici koja nas je pokrenula”, priznao je Pešić.

Centar crveno-belih Mile Ilić pohvalio je igru cele ekipe.

“Teška utakmica za igranje. Izvanredno smo igrali, timski, i potpuno smo zaustavili Partizanov ofanzivni skok, to nam je pomoglo da dobijemo ovu utakmicu”, zaključio je Ilić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: