Teves: Neću se izviniti Fergusonu

Napadač Mančester Sitija Karlos Teves rekao je da nema nameru da se izvini Aleksu Fergusonu zbog svog morbidnog postupka tokom slavlja titule ’građana’.

Izvor: JT

Četvrtak, 17.05.2012.

11:49

Default images

Tokom parade u centru Mančestera, Teves je podigao transparent na kojem piše „Počivaj u miru, Fergi“, kao odgovor na izjavu koju je menadžer Junajteda dao pre nekoliko godina, u kojoj je rekao da Siti dok je on živ neće osvojiti titulu.

Argentinac je dan posle parade rekao da nije ni znao šta piše na tom transparentu, kao i da nije želeo da uvredi Fergusona. Ipak, za medije u domovini je rekao potpuno drugačiju priču.

Ferguson kao da je predsednik Engleske. Svaki put kada kaže nešto loše na račun nekog igrača ili mene, niko od njega ne traži izvinjenje. Ali, kada neko pokuša da se našali, onda mora da se izvini. Ali, ja se neću izviniti“, rekao je Teves.

Za razliku od Tevesa, Siti se odmah posle parade izvinio Fergusonu.



Škotski stručnjak je dve sezone trenirao Tevesa u Junajtedu, pre nego što je Argentinac 2009. prešao u Siti. Ferguson je u martu rekao da je Siti u očajnoj situaciji, pošto je Teves vraćen u tim posle suspenzije, zbog sukoba sa Robertom Mančinijem i odlaska u Argentinu bez dozvole kluba. Menadžer Junajteda je tako odgovorio na opasku jednog od čelnika Sitija Patrika Vijere, koji je rekao da rekao da je povratak Pola Skolsa iz penzije znak slabosti ’crvenih đavola’.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: