Berluskoni: Alegri sigurno ostaje

Vlasnik fudbalskog kluba Milan Silvio Berluskoni potvrdio je da će Masimilijano Alegri sigurno voditi ekipu naredne sezone.

Izvor: B92

Petak, 04.05.2012.

14:31

Default images

On je na taj način prekinuo medijske spekulacije da će sadašnji trener dobiti otkaz, ukoliko ne odbrani titulu šampiona Italije.

Dva kola pre kraja ovogodišnjeg šampionata rosoneri imaju bod manje od lidera Juventusa, pošto su crno-beli u sredu igrali samo nerešeno sa Lećeom, pa je šampionska trka otvorena do samog kraja.

"Verujem li u Alegrija? Da, već sam mu potvrdio da će biti trener i naredne sezone", izjavio je Berluskoni.

Alegri je u MIlan došao 2010. godine iz Kaljarija i već u prvoj sezoni osvojio je skudeto, a potom i italijanski Superkup.

U narednom kolu MIlan igra gradski derbi sa Interom, dok Juventus gostuje Kaljariju, na neutralnom terenu u Trstu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

15 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

23 h

Podeli: