Ljajić: Znam da sam pogrešio

Fudbaler Fiorentine Adem Ljajić priznao je da je pogrešio kada je na utakmici sa Novarom (2:2) na ironičan način aplaudirao treneru Deliju Rosiju.

Izvor: B92

Petak, 04.05.2012.

14:22

Default images

Usledila je neočekivana reakcija Rosija, koji se sjurio na klupu za rezerve i fizički napao srpskog reprezentativca.

Nakon incidenta Rosi je još iste večeri smenjen, a Ljajić suspendovan do kraja sezone. Ljajić se javnosti obratio pismom, koje je objavljeno u uglednom dnevniku Gazeta delo Sport.

"Nisam smeo da napravim taj gest, znam da sam pogrešio. Izvinjavam se klubu i navijačima, tražim oproštaj”, navodi se u Ljajićevom pismu.

Ovo je veoma težak period za mene, pozvao sam čak i roditelje da dođu iz Srbije. Ponavljam, pogrešio sam, ali kada me je poslao na klupu, u meni je bilo dosta negativnih emocija. Učiniću sve da se iskupim pred sobom i pred Fiorentinom. Zaslužio sam kaznu”, istakao je Ljajić.

Pojedini italijanski mediji objavili su da je Ljajić prilikom izlaska sa terena pomenuo Rosijevog sina koji navodno ima Daunov sindrom. Međutim, neki drugi mediji objavili su informaciju da taj podatak nije tačan i da Rosi ima jednog sina, koji je bivši fudbaler, i dve ćerke.

Delio Rosi je u svom saopštenju, uz izvinjenje, izjavio da mu je Ljajić vređao porodicu.

Ljajić je u pismu Gazeti naveo i da je profil na društvenoj mreži Fejsbuk, sa kojeg se u četvrtak navodno izvinio Rosiju, lažan.

Menadžer srpskog igrača u četvrtak je najavio tužbu protiv Rosija, a disciplinska komisija Serije A suspendovala je trenera na tri meseca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

20 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: