SO: Kiša prekinula akciju

Poslednji meč osmine finala na „Srbija Openu“, između Finca Jarma Nieminena i Antonija Veića, prekinut je u četvrtak uveče zbog kiše.

Izvor: JT

Petak, 04.05.2012.

08:50

Default images

Do prekida je došlo u prvom setu, kada je Nieminen, treći nosilac turnira, vodio sa 5:3, pa će taj duel biti nastavljen u petak.

Pobednik tog duela u četvrtfinalu če se sastati sa Benoom Pairom iz Francuske, koji je pobedio Giljerma Garsiju Lopesa iz Španije sa 4:6, 7:5, 7:5.

Ranije tokom dana u četvrtak, prvi nosilac turnira na Dorćolu Pablo Anduhar iz Španije pobedio je posle preokreta Italijana Filipa Volandrija sa 4:6, 7:5, 6:2. Anduhara u borbi za mesto u polufinalu očekuje duel sa Lukašom Rosolom iz Češke, koji je slavio protiv Rumuna Viktora Haneskua sa 7:6 (7:4), 6:3.

U ostalim mečevima četvrtfinala, sastaju se Argentinac David Nalbandijan i Žoao Souza iz Brazila, i Luksemburžanin Žil Miler i Andreas Sepi iz Italije.

Turnir „Srbija Open“ igra se za nagradni fond od 418.700 evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: