Larson operisan, želi na EURO

Fudbaler Sanderlenda Sebastijan Larson propustiće ostatak sezone u Premijer ligi zbog operacije, ali se nada da će biti spreman za Evropsko prvenstvo.

Izvor: JT

Četvrtak, 26.04.2012.

14:02

Default images

Larsonu je operisana kila u Mančesteru ove nedelje, zbog čega neće moći da igra za Sanderlend na preostale tri utakmice ove sezone.

Ipak, švedski fudbaler se nada da će se oporaviti dovoljno brzo da bi se našao među putnicima za Poljsku i Ukrajinu, a dobio je i podršku kluba po tom pitanju.

Imao sam probleme sa bolovima u preponama već nekoliko nedelja. Veoma sam zahvalan timu na podršci i prilici da odmah budem operisan. To znači da su mi šanse da budem spreman za Evropsko prvenstvo veće, nego da sam morao da čekam do kraja ove sezone. Tako ću imati nekoliko nedelja za rehabilitaciju i nadam se da ću moći odmah da se priključim treninzima tima, ako, naravno, budem dobio poziv”, rekao je Larson.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: