Ivica Olić prelazi u Volfsburg

Hrvatski fudbaler Ivica Olić definitivno će napustiti minhenski Bajern, a od sledeće sezone predvodiće napad Volfsburga.

Izvor: AK

Četvrtak, 26.04.2012.

13:45

Default images

Olić je ove sezone odigrao 27 utakmica za Bajern i postigao četiri gola uz dve asistencije, a kao slobodan igrač sa "vukovima" će potpisati dvogodišnji ugovor.

Tako će napadački tandem ekipe Feliksa Magata sledeće sezone činiti hrvatski duo, jer je u ekipi iz grada automobila već Mario Mandžukić.

Olić je tokom karijere koja traje od 1996. godine nastupao za Marsoniju, Hertu, Zagreb, Dinamo Zg, CSKA iz Moskve i Hamburger SV, pre dolaska u Minhen 2009.

Tokom karijere odigrao je 455 utakmica i postigao 190 golova. Za reprezentaciju Hrvatske odigrao je 76 utakmica uz 15 pogodaka.

Dva kola pre kraja tekuće sezone Volfsburg je deseti na tabeli Bundeslige sa minimalnim šansama da izbori mesto u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

"Vukovi" imaju 41 bod, četiri manje od sedmoplasiranog Hanovera, ali i konkurenciju Verdera i Hofenhajma za istu poziciju.

Bajern će 19. maja igrati finale Lige šampiona protiv Čelsija na svom terenu u Minhenu, pa će Olić imati šansu da se od bavarskog giganta oprosti titulom prvaka Evrope.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: