Hajnkes: "Magično veče za Bajern"

Trener Bajerna iz Minhena Jup Hajnkes smatra da je njegov tim bio superioran tokom većeg dela meča i da je zasluženo izbacio Real u polufinalu Lige šampiona.

Izvor: SO

Četvrtak, 26.04.2012.

00:31

Default images

"Iza nas je magično veče. Imali smo velikih problema u prvih 15 minuta, ali posle toga je moj tim preuzeo kontrolu i dominirao je utakmicom. Bili smo senzacionalni večeras – ovo je posebna pobeda za Bajern“, rekao je Hajnkes, koji je 1998. godine baš sa Realom osvojio titulu prvaka Evrope.

Arjen Roben, koji je dao gol iz penala u 27. minutu, pohvalio je stabilnost svoje ekipe.

:Bilo je odlično, veoma sam ponosan na svoju ekipu. Kada počnete utakmicu i zaostajete 2:0 već posle 14 minuta, morate da budete veoma mentalno stabilni kako biste se oporavili. Do kraja meča igrali smo vrlo dobar fudbal i mislim da smo zaslužili plasman u finale“.

Predsednik Bajerna Uli Henes bio je oduševljen plasmanom svoje ekipe u finale Lige šampiona, koje će se igrati 19. maja u Minhenu.

„Bila je to neverovatna utakmica, apsolutno ludo. Nikada nisam gledao utakmicu sa toliko šansi. Znali smo da ćemo biti favoriti u finalu ako uspemo da prođemo“.

Šta su posle utakmice izjavili trener Reala Žoze Murinjo i njegovi igrači pročitajte ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: