Gol Hauarda iz svog kaznenog

Fudbaleri Evertona poraženi su u sredu veče od Boltona 2:1, ali će meč na "Godisonu" ostati upamćen po nesvakidašnjem golu "karamela".

Izvor: A. Kovaèeviæ

Četvrtak, 05.01.2012.

08:11

Default images

Naime, u 63. minutu meča domaći tim je poveo zahvaljujući svom golmanu Timu Hauardu. On je ispucao loptu iz svog kaznenog prostora, ona je odskočila ispred protivničkog, dobila neobičnu putanju i ubrzanje, te preskočivši golmana Bogdana ušla u mrežu.

Amerikanac koji je postao tek četvrti golman koji je postigao gol u Premijer ligi nije se radovao iako je napravio retku stvar, verovatno zbog golmanske solidarnosti sa kolegom sa druge strane.

Ovaj retko viđen pogodak ipak nije pomogao Evertonu koji je poražen od Boltona sa 2:1.



Skoro identičan gol postigao je 21-godišnjih golmana San Hosea u prijateljskom meču protiv Vest Bromvič Albiona proteklog leta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: