Partizan siguran u Jagodini (video)

Fudbaleri Partizana pobedili su Jagodinu u gostima sa 2:0 u utakmici 25. kola i tako napravili još jedan korak ka osvajanju nove titule.

Izvor: B92

Subota, 30.04.2011.

14:57

Default images

Golove za ‘crno-bele’ postigli su Krstajić u osmom i Tejgo u 74. minutu.

Ekipa Smedereva je na svom terenu pobedila OFK Beograd sa 1:0.

Fudbaleri Partizana su od prvog minuta krenuli ofanzivno i posle nekoliko prilika već u 8. minutu su došli do prednosti preko Mladena Krstajića posle kornera koji je izveo Stefan Babović.

Do kraja prvog poluvremena ostalo je 1:0 za Partizan iako je veoma lako moglo da bude još golova. Za 'crno-bele' šanse su propustili Tejgo, Vukić i Kizito, dok su na drugoj strani stopostotne prilike imali Bojović i Noković, ali je mreža Stojkovića ostala netaknuta.

I u drguom delu veiđena je slična slika i isti rezultat. Partizan je bio bolji, imao je više prilika, ali i Jagodina je propustila nekoliko šansi da postigne gol. Duel je rešen u 74. minutu kada je Tejgo posle odlične asistencije Babovića savladao golmana Jagodine i postavio konačnih 2:0.



Na duelu u Smederevu odlučio je jedan gol. Izuzetno važan trijumf Smederevcima protiv OFK Beograda doneo je Stojanović u 52. minutu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

91 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

15 h

Podeli: