Leonardo: "Još možemo do titule".

Trener Intera Leonardo ocenio je da njegova ekipa ima šanse da odbrani šampionsku titulu u Seriji A, ali i da osvoji trofej u Kupu.

Izvor: B92

Petak, 15.04.2011.

22:21

Default images

"Još možemo da se borimo za trofeje u prvenstvu i Kupu Italije. Ciljevi su nepromenjeni od mog dolaska u Inter i važno je da ostanemo koncentrisani u borbi za trofeje".

Inter trenutno zauzima treće mesto na tabeli sa pet bodova zaostatka za vodećim Milanom. Sledeće nedelje ‘nerazuri’ igraju prvu polufinalnu utakmicu Kupa protiv Rome.

Inter ove sezone nije uspeo da odbrani titulu šampiona Evrope, pošto ga je Šalke eliminisao u četvrtfinalu Lige šampiona.

"Imamo još šest utakmica u prvenstvu i dve polufinalne. Znam da možemo dobro da odigramo", rekao je on i dodao da nije zabrinut za svoj posao.

Inter u subotu od 20.45 igra na gostovanju sa Parmom u okviru 33. kola Serije A.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: