Poraz rukometašica u Španiji

Rukometašice Srbiјe poražene su na gostovanju u Navari od Španiјe sa 29:25, u utakmici četvrtog kola kvalifikaciјa za šampionat Evrope.

Izvor: AG

Nedelja, 04.04.2010.

16:21

Default images

Selekcija Španije je tako zabeležila i drugi trijumf nad našom reprezentacijom u ovim kvalifikacijama, pošto su Španjolke u prvom delu u Zaječaru slavile sa 21:20. Reprezentacija Španije je aktuelni evropski vicešampion.

Selekcija Srbije je u dosadašnjem toku kvalifikacija ostvarila po dve pobede i dva poraza i nalazi se na drugom mestu na tabeli sa četiri boda, koliko ima i Turska na trećem mestu. Poslednja je Grčka sa sva četiri poraza.

Najefikasnije u timu Srbije bile su Sanja Damnjanović i Dragana Cvijić sa po šest golova, Dijana Števin postigla je četiri, a Tanja Vučković i Jovana Bartošić dodale su po tri gola.

U sledećem kolu, 26. maja, reprezentacija Srbije će igrati protiv Grčke. Plasman na prvenstvo Evrope, koјe će u decembru zaјednički organizovati Danska i Norveška, izboriće po dve naјbolje ekipe iz kvalifikacionih grupa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: