Vidić spreman da produži ugovor

Štoper Mančester Junajteda Nemanja Vidić spreman je da ostane na ’Old Trafordu’ ukoliko bude bio jedan od najplaćenijih igrača u klubu.

Izvor: B92, Goal

Nedelja, 04.04.2010.

14:24

Default images

Vidićev potencijalni odlazak iz Junajteda je često bio tema spekulacija štampe na ostrvu, ali i po celoj Evropi. Nakon sukoba sa menadžerom Aleksom Fergusonom, spekulacije su postale osnovanije, ali sada se veruje da bi Vidić ostao u ’crvenim đavolima’ ukoliko bi se po visini plate približio Riu Ferdinandu i Vejnu Runiju.

Vidić i Ferguson su došli u sukob pred susret FA Kupa sa Lidsom, tokom zagrevanja, kada je vidno besni Škot rekao svom štoperu da „nije dovoljno dobar da odlučuje na kojim utakmicama će igrati za Junajted“.

Ipak, odličnim igrama u dresu Junajteda nakon sukoba, srpski reprezentativac je više puta izjavio kako je zadovoljan u Junajtedu i veruje se da će ostati u Mančesteru ukoliko se njegovi zahtevi po pitanju plate zadovolje.

Rio Ferdinand i Vejn Runi su najplaćeniji igrači Mančester Junajteda i pretpostavlja se da bi Vidić prihvatio ponudu po kojoj bi zarađivao oko 100.000 funti nedeljno.

Srpski reprezentativac je nedavno odbacio mogućnost da pređe u Milan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: