Manćini: “Vratio bih se u Italiju”

Menadžer Mančester Sitija Roberto Manćini izjavio je da je spreman da se vrati u Italiju, čim bi se ukazala prilika za to

Izvor: B92

Nedelja, 04.04.2010.

11:44

Default images

Prema klauzuli koju ima u ugovoru sa Sitijem, Manćini ima mogućnost da narednog leta promeni klub u slučaju ponude. Manćini je jedna od opcija za mesto trenera Juventusa, pošto se privremeni trener, Alberto Zakeroni, gotovo sigurno neće zadržati u torinskom klubu, pogotovo nakon razočaravajućeg poraza od Udinezea (0:3), posle čega se ‘stara dama’ nalazi na sedmoj poziciji Serije A.

Siti je zauzeo četvrtu poziciju u Premijer ligi nakon što je u subotu demolirao Burnli sa 6:1, ali je bivši trener Intera izjavio da bi mogao da se vrati u Italiju u skorijoj budućnosti.

Spreman sam da se vratim, ukoliko se pojavi mogućnost. Koliko sam blizu povratku u Italiju, to ne znam. Fudbal je čudan. Za mene je verovatno bolje da proširim vidike, ali vratiću se pre ili kasnije”, rekao je Manćini za La Nacione.

Manćini nije odbacio mogućnost i da preuzme Juventus.

Što se tiče Juventusa, Juve je uvek Juve. Sada prolaze kroz težak period, ali se radi o prestižnom klubu sa bogatom istorijom”, rekao je Manćini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: