Slokar iz Olimpije prešao u Sijenu

Krilni centar Union Olimpije Uroš Slokar napustio je u utorak slovenačku ekipu i potpisao za šampiona Italije, Montepaski iz Sijene.

Izvor: B92

Utorak, 09.02.2010.

19:07

Default images

Kako je objavljeno na zvaničnom sajtu Olimpije, klub i igrač sporazumno su raskinuli ugovor.

Slokar je još jedan domaći igrač (i reprezentativac) koji je napustio Ljubljanu u toku sezone, posle odlaska Sanija Bećirovića. Razlog za raskid ugovora je "kresanje" budžeta nakon očajnog nastupa slovenačkog šampiona u EL.

Međutim, tim koji vodi Juri Zdovc ne briljira ni u NLB ligi gde je po sastavu bio jedan od najvećih kandidata za osvajanje titule.Nakon poraza od Radničkog u Kragujevcu, Olimpija je tek peta na tabeli sa skorom 12-8.

U izjavi za zvanični sajt, nekadašnji igrač benetona i Toronto Reptorsa izjavio je da "žali što je do prekida saradnje došlo na ovaj način, ali da je dobio ponudu iz inostranstva koja se ne odbija".

Slokar je dobro poznat italijanskim ljubiteljima košarke. Pored Benetona, nastupao je za Snajdero iz Udina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: