Novi Auto-moto fantasy na B92!

Dragi prijatelji, posle velikih uspeha koje je ostvarilo premijerno izdanje naše fantasy igre o auto-moto sportu, B92 je za vas spremio novi Auto-moto fantasy.

Izvor: B92

Utorak, 09.02.2010.

17:51

Default images

Tokom 2010. godine pratićemo sedam disciplina na dva ili četiri točka kroz trke, kvalifikacije i treninge. Učinak svakog od vozača u svakom segmentu tih sedam šampionata biće bodovan, a vaši rezultati zavisiće od izbora vozača.

Koncepcija igre je jednostavna: u svakom timu nalaze se po dva vozača Formule 1, Moto GP-a i Svetskog reli šampionata (WRC), kao i po jedan vozač Superbajka (SBK), Indy car, Moto2 kategorije i Svetskog šampionata turing automobila (WTCC).

Tim sastavljate na osnovu cena vozača, baš kao i u ostalim sportovima. Pripremni tekstovi i saveti za svaku od kategorija čekaju vas narednih dana. Proučite detaljno pravila, kalendar će uskoro biti kompletiran, a u prvom krugu vas očekuju dva WRC relija i po jedna trka u Formuli 1, Indy car-u, WTCC-u i SBK-u. I...

Igrajte se sa nama!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: