Bogdanović: "Nisam želeo da odem"

Fudbaler Crvene zvezde Vladimir Bogdanović rekao je da ni u jednom trenutku zimskog prelaznog roka nije želeo da napusti taj klub.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Utorak, 09.02.2010.

16:28

Default images

"Znam da je postojalo interesovanje Saturna i da su dva kluba pregovarala, ali ja nijednog trenutka nisam imao želju da odem sa ’Marakane’. Posebno ne u trenutku kada se Zvezda nalazi na pravom putu i kada nam se smeše trofeji. Titula i kup su moj jedini san, a ne inostranstvo. Za to ima vremena. Ako vredim naći ću klub, ne brinem se", rekao je Bogdanović za zvanični klupski sajt.

Crvena zvezda je jesenji deo Superlige završila na prvom mestu sa tri boda više u odnosu na aktuelnog šampiona i večitog rivala, ekipu Partizana. U prvom kolu drugog dela prvenstva 'crveno-beli' će dočekati Jagodinu.

"Mnogo je važno kako ćemo startovati protiv Jagodine na 'Marakani'. Moramo odigrati maksimalno i nastaviti prvenstvo pobedom. Nemamo pravo kiksa na 'malim' mečevima, a derbi će biti prava prilika za revanš Partizanu i naš jesenji kiks", istakao je Bogdanović.

Trener Vladimir Petrović će, bez sumnje, biti na mukama prilikom sastavljanja najboljih 11. Ipak, Bogdanović ne brine pojačana konkurencija.

"Konkurencija me ne plaši. Dobro je što je ima, Zvezda će biti jača. Ipak, ja znam koliko vredim i gde mi je mesto. Siguran sam da ću i na proleće imati svoju ulogu u timu", ocenio je Bogdanović.

Zvezda se trenutno nalazi u Antaliji na pripremama za prolećni deo Superlige, koji počinje 27. februara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: