Venger: "Novinari izvrću moje reči"

Trener Arsenala Arsen Venger optužio je novinare da konstantno izvlače njegove izjave iz konteksta, zbog čega je on stalno u sukobu sa svojim protivnicima.

Izvor: B92

Utorak, 09.02.2010.

13:45

Default images

Engleski mediji su u nedelju, posle poraza od Čelsija sa 2:0, preneli Vengerovu izjavu da su ’tobdžije’ bile bolja ekipa uprkos negativnom rezultatu. Sa druge strane, nekoliko ljudi iz Čelsija, uključujući i nemačkog internacionalca Mihaela Balaka, poručilo je Vengeru da ne ume da gubi.

"Samo želim da naglasim da sam i tada bio pun hvale za igru Čelsija. Nije fer što novinari izvuku jednu moju reč, okrenu je i od toga naprave naslov. To su uradili posle meča sa Čelsijem, a prethodno i nakon duela sa Aston Vilom. Uvek sam pričao sa poštovanjem o protivnicima", istakao je Venger.

Venger je podsetio da već dugo radi u Engleskoj i da zna kako treba da se odnosi prema protivnicima, ali i prema novinarima. Uprkos porazu od direktnog rivala, Venger je ponovio da prvenstvena trka još uvek nije gotova.

"Videćemo šta će se desiti na kraju. Ima još dosta da se igra, još 13 utakmica i 39 bodova je u opticaju", zaključio je on.

Ekipa Arsenala trenutno zauzima treće mesto na tabeli Premijer lige sa devet bodova manje od vodećeg Čelsija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: