Krivokuća: Ispunjena Adžićeva želja

Fudbalski klub Crvena zvezda uručio je pismenim putem otkaz Petru Krivokući, doskorašnjem direktoru mlađih kategorija tog kluba.

Izvor: B92

Utorak, 09.02.2010.

12:41

Default images

Posle nedavnog raskida radnog odnosa sa Stevanom Stojanovićem,uprava Zvezde se protekle nedelje zahvalila na saradnji još jednoj legendi kluba.Njih dvojca su, takođe, bili članovi Upravnog odbora s tim da je Krivokuća prošlog juna prekomandovan na funkciju direktora Omaladinske škole,dok je Stojanović imao ulogu savetnika predsednika i kod Toplice Spasojevića i Dobrivoja Tanasijevića.

Krivokuća se na udaru našao posle javnih kritika pojedinih trenera mlađih selekcija, kao i razmimoilaženja stavova sa sportskim direktorom Ivanom Adžićem.

"Nemam šta da kažem, ljudi su mi uručili otkaz i to je to. Nudili su mi da idem u Sopot i radim u Omladinskoj školi tog kluba. Sa druge strane ja sam tražio da oni preispitaju svoju odluku i nađu neko drugo rešenje i neki drugi posao u Crvenoj zvezdi, ali umesto toga dobio sam otkaz", reakao je Krivokuća.

"Problem je nastao kada je Ivan Adžić pred Upravni odbor izašao sa dezimformacijama. Navodno da sam u sukobu sa svim trenerima i skautima u klubu. To je apsolutna laž, jer je sve funkcionisalo besprekorno. Tokom mog mandata Omladinska škola je dobila 11 novih reprezentativaca", ocenio je on.

"Istina je da sam bio protiv Adžića i toga da on bude sporiski direktor, čak sam predlagao da ta funkcija i ne postoji. To samo komplikuje posao i mnogo košta. Iskreno, čini mi se da sam bio smenjen i pre nego što sam postavljen", rekao je Krivokuća i dodao da još uvek nije odlučio sta dalje.

"U klubu sam 20 godina. Zvezda nije ni moja, a ni njihova, ali klub mora uvek da bude na prvom mestu i odluke moraju da se donose na osnovu istine. Još ne znam da li ću se žaliti i to ću odlučiti u dogovoru sa mojim advokatima", istakao je Petar Krivokuća.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: