Radosavljević otišao iz Partizana

Naiskusniji rukometaš Partizana Nenad Radosavljević potpisao je ugovor sa italijanskim prvoligašem Teknoelektronikom iz Terama.

Izvor: B92, www.rkpartizan.com

Četvrtak, 16.07.2009.

18:25

Default images

Zbog finansijske situacije „crno-belih“ i pored svih napora uprave kluba, nije bilo moguće ni približno izjednačiti odličnu ponudu Italijana. Radosavljević je potpisao ugovor na godinu dana. Ekipa iz Terama je prošlu sezonu završila na sedmom mestu tabele domaćeg prvenstva.

„Ugovor kao ugovor je korektan, te pare u Srbiji nigde ne bih mogao da dobijem. U obavezi sam da se timu priključim do 20. avgusta, a pošto Partizan ide na pripreme u Sloveniju, treniraću sa ekipom PKB, takođe mojim bivšim klubom“, rekao je Radosavljević.

37-godišnji desni bek došao je u Partizan u januaru 2008. godine iz PKB-a i sa „crno-belima osvojio nacionalni kup u sezoni 2007/08 i prvenstvo Srbije 2008/09.

Partizan su u letnjem prelaznom roku pojačali Miloš Kostadinović (Železničar) i Stefan Babić (Vojvodina).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

20 h

Podeli: