Burzanović demantuje: "U šoku sam"

Fudbaler Crvene zvezde Igor Burzanović demantovao je da je tražio da napusti klub.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Četvrtak, 16.07.2009.

17:59

Default images

Crnogorski fudbaler nije otputovao sa ekipom na meč druge runde kvalifikacija za ligu Evrope u Velenje zbog nesuglasica sa trenerom Vladimirom Petrovićem, ali je rekao da će se po povratku ekipe izviniti treneru i stručnom štabu i ponovo razgovarati. "Boli me glava od jutros od tih laži. Zaista sam u šoku. Nikada nešto slično nisam izjavio.

Jedino ta novina ima različitu izjavu a sve ostale imaju iste ili slične moje izjave. U kontaktu sam sa advokatom i sigurno ću tužiti i novinu i novinara koji je to pisao jer se radi o notornoj laži", osvrće se Burzanović na tekst u kojem stoji da je „rekao“ kako će platiti za odlazak iz Zvezde, kako je mislio da od prošle uprave ne može gore i slično.

"Ma čitav tekst je izmišljen. Znam tačno sa kojim sam medijima pričao i među njima nije dotični list. Sramota. Besan sam."

Burzanović objašnjava da je u stalnom kontaktu sa upravom kluba i saigračima.

"Meni je najteže što me nema jer moram sve da proživljavam kraj malog ekrana. Bilo je šta je bilo, ali nije bilo teških reči, ružnih scena. Razgovor samo, posle kojeg je odlučeno da ne idem u Velenje. Kad se ekipa vrati iz Slovenije čeka me novi razgovor sa trenerom i sportskim direktorom.

Uputiću izvinjenje i tražiću razumevanje jer zaista nikog nisam hteo da uvredim. Ipak, u medijima je stvorena slika nekog sukoba i frke a toga uopšte nema. Sa Zvezdom se uvek dogovaram za pet minuta i sad će biti tako, samo da prođe meč koji je važniji od bilo koje teme."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: